Un award voor GARFIELD DE TIJI DES TEMPLIERS

International 08/01/2018
GARFIELD DE TIJI DES TEMPLIERS (Quasimodo Z/Goldspring de Lauzelle), SBS gekeurd, gereden door Jérôme Guéry (BEL) (Foto (c) LGCT/S. Grasso)
GARFIELD DE TIJI DES TEMPLIERS (Quasimodo Z/Goldspring de Lauzelle), SBS gekeurd, gereden door Jérôme Guéry (BEL) (Foto (c) LGCT/S. Grasso)

De SBS-gekeurde hengst beloond voor zijn schitterend seizoen 2017

Na HH AZUR GARDEN’S HORSES (E.O.) (Thunder van de Zuuthoeve/Sir Lui – fokker: Nathalie Beaufort te B-8600 Pervijze), pas enkele dagen geleden uitgeroepen tot paard van het jaar in de USA, is het nu de beurt aan de SBS-gekeurde hengst GARFIELD DE TIJI DES TEMPLIERS (Quasimodo Z/Goldspring de Lauzelle) en aan zijn ruiter Jérôme Guéry om een trofee toegewezen te krijgen, bij name de EquiTime Award, voor hun toch wel schitterend geslaagd seizoen 2017 beloond met een 20e plaats op de afsluitende wereldranking 2017 opleverde.

Of het nu gaat om de vrouwelijke of mannelijke paarden die bij hun geboorte bij het SBS werden ingeschreven of om hengsten die bij ons Studbook gekeurd zijn, al onze vertegenwoordigers op de internationale pistes blinken uit en bewijzen de kwaliteit van het werk van de SBS-fokkers en ook de uitmuntendheid van de genetische keuzes gemaakt door de juryleden van het SBS. Meer is eigenlijk niet nodig om een mooi sportief en fokkerij jaar 2018 aan te vangen. (CA)