Een gratis promotie om uw SBS-paarden te koop !

Elevage 24/01/2022
(foto: Laetita Lecocq)
(foto: Laetita Lecocq)

Als aangesloten lid bij het Studbook SBS, heeft u toegang tot de site www.sbsnet.be in uw account ‘MySBS’. Tal van mogelijkheden inzake beheer en consultatie dienen zich aldus aan: het opmaken van fiches m.b.t. uw fokkerij, het inkijken van de gegevens van uw paarden, het aanvragen van een inseminatie-attest, inschrijvingen voor fokkerijwedstrijden, het toekennen van een label aan uw merries enz. Een link laat u toe gratis aankondigingen te publiceren om uw SBS-paarden te koop aan te bieden, die dan verschijnen op onze site in het tabblad https://www.sbsnet.be/nl/paarden-te-koop

Sinds het begin van dit jaar genieten uw aankondigingen van meer zichtbaarheid en meer doelgroepen. We stellen u dan ook voor uw aankondigingen door te geven op de Facebookpagina’s (Nederlands en Frans – om en bij de 7000 abonnees) van het Studbook SBS. Dit zonder kosten of commissie.

Het is dus tijd om uw reeds gepubliceerde aankondigingen een duwtje in de rug te geven, of om nieuwe fokproducten te koop aan te bieden met mooie foto’s. Aldus kan u ten volle genieten van deze bijkomende publiciteit!

Afspraak dus op uw account: https://www.sbsnet.be/nl/welkom-op-mysbs

Info: 081.330.660 – sbs@sbsnet.bewww.sbsnet.be